top of page

Onze Ervaring

Mens sana in corpore sano

Deze uitdrukking betekent "Een gezonde geest in een gezond lichaam". Het is een herinnering aan het belang van zowel lichamelijke als geestelijke gezondheid. Als ondernemer wordt u geconfronteerd met problemen, hoe goed u die problemen oplost is hoe weerkrachtig uw onderneming is.

Our Story

Bent u op zoek naar bewezen ervaring in SEO specialisme, Marketplaces en e-commerce specialisten? Dan bent u bij Maximus aan het juiste adres. Wat maakt ons anders?

 

Praktijk Boven Theorie: Onze kennis is niet gebaseerd op theorie, maar vooral opgedaan in de praktijk. Wij weten wat werkt omdat wij het zélf hebben gedaan.

 

Breed Scala aan Ervaring: Of het nu gaat om het sourcen van producten voor klanten of het opzetten van een succesvolle Bol.com winkel, we hebben het met succes uitgevoerd.

 

Indrukwekkende Resultaten: Bij onze vorige onderneming realiseerde wij 250.000 zendingen per jaar en genereerden bijna 10.000.000,-euro aan omzet in één jaar via online Marketplaces.

 

West-Europese Expertise: Onze focus en ervaring liggen met name in West-Europa, waar we hebben samengewerkt met enkele van de grootste en bekendste MarketPlaces zoals Leenbakker, Blokker, Bol.com, Amazon, VidaXL, Wupti, Fonq, Fnac, Csdiscount, Kaufland, Praxis, Brico, en Wish.

 

Maatwerk per Marketplace: Elke MarketPlace heeft zijn eigen unieke eisen. Met de juiste software en strategieën kunnen wij helpen aan die eisen te voldoen zonder een overweldigend team.

 

Uw Succes, Onze Missie: Of u nu net begint of al een gevestigde speler bent in de wereld van e-commerce, we staan klaar om u te ondersteunen met de expertise en kennis die we door de jaren heen hebben opgebouwd.

Netwerk: Jarenlang werken in het E-commerce landschap zorgt voor een groot netwerk, door met ons samen te werken kunt u ook gebruik maken van dat grote E-commerce netwerk.

Onze klanten

Project DutchWanted.jpg
Project Alveru.jpg
Project Parya Official.jpg
Schermafbeelding 2023-08-25 143028.jpg
BH_Black-BG_2x-100_edited.jpg
bottom of page