top of page

Ons verhaal

MaximusNL B.V. helpt (online)retailers en merken te groeien op (internationale) Marketplaces. Met de verschillende diensten van MaximusNL Online Marketplace Services bereiken merken snel nieuwe klanten.

 

Via Marketplaces als Bol.com, Blokker en Amazon, laten bedrijven de “rompslomp”, vraagstukken en zelfs de gehele management van deze, aan de Marketplace-specialisten van MaximusNL over. Hierdoor houden zij meer tijd over voor hun corebusiness (hun product) en hoeven zij geen dure medewerkers in dienst te nemen. Onze marketplace consultants staan voor u klaar!

Het principe bij ons is simpel.

Retailers en Brands geven in samenspraak met MaximusNL aan in welke landen en/of Marketplaces zij zichtbaar willen zijn en hoe zij de samenwerking willen aangaan. Wij kunnen advies geven als marktplaats consultant, maar ook helpen met opzetten als marktplaats specialist, beheren en content realiseren voor uw Marketplaces.

Het “retail landschap” verschuift de afgelopen jaren in rap tempo van fysieke winkels & webshops naar grote online Marketplaces. Dit alleen al omdat de zoektocht van de consument naar een product tegenwoordig al veelal direct start op de site/app van een Marketplace als Bol.com in Nederland, Cdiscounts in Frankrijk of Amazon in Europa. Des te belangrijker voor retailers en brands om hier dan ook goed op vertegenwoordigd te zijn.

Verkopen via een platform als Bol.com of Amazon doe je er niet ‘zomaar even bij’. Het vraagt om weloverwogen keuzes en veel tijd, waaronder het schrijven van MarketPlace-gerichte content en het waarborgen van goede (klanten)service. Het enorme bereik is een groot voordeel, maar er kleven ook nadelen/valkuilen aan, zoals de hoge kosten en concurrentie. Wij helpen je graag op gang om de valkuilen te ontwijken en echt geld te gaan verdienen! Neem snel contact op met één van onze marketplace consultants of book een afspraak.

Sponsord products specialist

Ontmoet het team

bottom of page