top of page
Werknemer 1.jpg

Welkom, leuk om digitaal kennis te maken!

Mijn naam is Robbie, ik heb de afgelopen tien jaar leidinggevende rollen gehad binnen een internationaal opererend bedrijf. Naast leidinggevende taken zoals aansturen van teams, HRM en administratie heb ik veel operationele kennis opgedaan van Marketplaces. Door het sourcen van producten, inkoop binnen EU en verkoop op marktplaatsen. Kan ik een breed netwerk gebruiken om je op gang te helpen in het e-commerce landschap.

Mijn verhaal

Gedurende mijn hele leven heb ik mij ondergedompeld in de wereld van ondernemerschap. Opgevoed in een familie van ondernemers – met een moeder die een snoepwinkel runde en een vader die leiding gaf aan een handelshuis dat leverde aan prominente Retail ketens – werd mijn fascinatie voor het zakenleven al vroeg aangewakkerd. Door de jaren heen heb ik een reeks succesvolle BV’s opgericht en beheerd, waarbij ik waardevolle ervaringen heb opgedaan op diverse gebieden van bedrijfsvoering.

Mijn expertise strekt zich uit van het leiden van een groothandel die klanten op alle fronten bediende, tot het beheren van een gespecialiseerd handelshuis dat zich richtte op verkopen via toonaangevende online Marketplace zoals Bol.com, Leenbakker, Blokker en Amazon, om er maar een paar te noemen. Hier heb ik zowel hands-on als op managementniveau gewerkt, waarbij ik leiding gaf aan een team van 22 professionals.

Waar mijn echte passie ligt? Bij de inkoop. Ik geloof vast in het idee dat een uniek product tegen de juiste prijs zichzelf verkoopt. Als consultant breng ik deze rijke ervaring en passie naar uw bedrijf, met als doel uw online aanwezigheid en verkoop te optimaliseren.

Contact

Neem gerust contact op! Ook voor vragen die je wellicht niet bij onze dienstverlening ziet. Indien ik het antwoord niet weet kan ik je altijd alsnog op weg helpen.

033-000 000 0

bottom of page